ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ SMALL FARM TO MARKET II

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ στη δράση του έργου Small Farm to Market II: Ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και ανάδειξη της αγροδιατροφικής κληρονομιάς

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ Λήμνου κα Ιουλία Λυγδά με αντιπροσωπεία του τμήματος Τεχνικός μαγειρικής τέχνης αρχιμαγειρας σεφ Α εξαμήνου (2 εκπαιδευτές και 2 σπουδάστριες του τμήματος), κατόπιν πρόσκλησης, συμμετείχαν ενεργά στο βιωματικό εργαστήριο 

κατάρτισης «Γεύσεις, Τόπος, Ιστορίες: Δημιουργώντας αγροτουριστικές εμπειρίες στη 

Λήμνο», με εισηγητή τον σύμβουλο βιώσιμου και εναλλακτικού τουρισμού και υπεύθυνο 

τουριστικών εμπειριών της εταιρείας SanDopios DMC, Σταύρο Παπαδόπουλο. Σκοπός του 

εργαστηρίου ήταν η δημιουργία βιώσιμων αγροτουριστικών εμπειριών με ισχυρό 

αφηγηματικό πυρήνα. 

Το πρόγραμμα δράσεων πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αποθήκη και ήταν δράση του έργου «Small Farm to Market ΙΙ», το οποίο υλοποιείται από το MedINA με την με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.